Filtrele ve sırala Filtre
Filtrele ve sırala
Filtre
Şuna göre filtrelendi: Hepsini temizle

224 sonuç

Olarak görüntüle
Şuna göre sırala:
En çok satan

En Çok Satanlar

  • LINSEED OIL — KETEN TOHUMU YAĞI Keten tohumu yağı, cilt ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bitkisel kaynaklı bir kozmetik hammaddedir. Cildin yumuşak ve pürüzsüz görünmesini, saçların daha parlak ve bakımlı bir görünüm kazanmasını desteklemek amacıyla kullanılır. Krem, losyon, saç bakım ürünleri ve çeşitli kozmetik...
    Normal fiyat 375 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 375 TL (-0%)
  • CAPSICUM OIL — KAPSİKUM YAĞI Capsicum yağı, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan, kırmızı biberden elde edilen veya kırmızı biber özleri içeren bir hammaddedir. Özellikle masaj ürünlerinde ve vücut bakım formüllerinde ısıtıcı his ve karakteristik bitkisel özellikler kazandırmak amacıyla kullanılır. Temel işlevleri Masaj ürünlerinde...
    Normal fiyat 468 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 468 TL (-0%)
  • ABYSSINIAN OIL — ABYSSINIAN YAĞI Abyssinian yağı, cilt ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bitkisel kaynaklı bir kozmetik hammaddedir. Hafif dokusu ve yumuşatıcı özellikleri sayesinde cildin pürüzsüz, saçların ise parlak ve kolay taranabilir görünmesini desteklemek amacıyla kullanılır. Serum, krem, saç bakım yağı, saç kremi ve...
    Normal fiyat 375 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 375 TL (-0%)
  • AVOKADO YAĞI — AVOCADO OIL Avokado yağı, cilt ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bitkisel kaynaklı bir kozmetik hammaddedir. Cildin yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını, saçların daha parlak ve bakımlı görünmesini desteklemek amacıyla kullanılır. Krem, losyon, vücut yağı, saç maskesi ve çeşitli kozmetik formüllerde...
    Normal fiyat 416 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 416 TL (-0%)
  • YASEMİN YAĞI — JASMINE OIL Yasemin yağı, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan, kendine özgü hoş çiçeksi kokusuyla bilinen bir hammaddedir. Özellikle parfüm, vücut bakım ürünleri, kremler ve çeşitli kozmetik formüllerde koku verici ve ürünün duyusal özelliklerini destekleyici olarak kullanılır. Temel işlevleri Kozmetik ürünlere...
    Normal fiyat 1.250 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 1.250 TL (-0%)
  • AT KESTANESİ YAĞI — HORSE CHESTNUT OIL At kestanesi yağı, cilt bakım ve masaj ürünlerinde kullanılan kozmetik bir hammaddedir. Cildin daha yumuşak, pürüzsüz ve bakımlı bir görünüm kazanmasını desteklemek amacıyla krem, jel, losyon ve çeşitli kozmetik formüllerde tercih edilir. Temel işlevleri Cildin yumuşak ve...
    Normal fiyat 329 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 329 TL (-0%)
  • ÇEMEN OTU YAĞI — FENUGREEK OIL Çemen otu yağı, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılabilen bitkisel kaynaklı bir hammaddedir. Özellikle saç bakım formüllerinde saçların yumuşak, parlak ve bakımlı görünmesini desteklemek amacıyla kullanılır. Saç bakım yağları, saç maskeleri, kremler ve çeşitli kozmetik formüllerde tercih edilebilir....
    Normal fiyat 344 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 344 TL (-0%)
  • BEYAZ SARIMSAK YAĞI — WHITE GARLIC OIL Beyaz sarımsak yağı, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılabilen bitkisel kaynaklı bir hammaddedir. Özellikle saç bakım formüllerinde saçların daha yumuşak ve bakımlı görünmesini desteklemek amacıyla kullanılır. Saç bakım yağları, şampuanlar, saç maskeleri ve çeşitli kozmetik formüllerde tercih...
    Normal fiyat 534 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 534 TL (-0%)
  • SİYAH SARIMSAK YAĞI — BLACK GARLIC OIL Siyah sarımsak yağı, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılabilen kozmetik bir hammaddedir. Özellikle saç bakım formüllerinde saçların daha yumuşak, parlak ve bakımlı görünmesini desteklemek amacıyla tercih edilir. Saç bakım yağları, maskeler, şampuanlar ve çeşitli kozmetik formüllerde kullanılabilir....
    Normal fiyat 416 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 416 TL (-0%)
  • JOJOBA YAĞI — JOJOBA OIL Jojoba yağı, cilt ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bitkisel kaynaklı bir kozmetik hammaddedir. Cildin yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını desteklemek, saçlara bakım ve parlaklık kazandırmak amacıyla kullanılır. Krem, losyon, serum, saç bakım yağı ve çeşitli kozmetik formüllerde tercih...
    Normal fiyat 435 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 435 TL (-0%)
  • ÇAM YAĞI — PINE OIL Çam yağı, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bitkisel kaynaklı bir hammaddedir. Özellikle sabun, şampuan, temizleyici ve çeşitli bakım formüllerinde kendine özgü ferah ve odunsu koku kazandırmak amacıyla kullanılır. Temel işlevleri Kozmetik ürünlere ferah ve odunsu bir koku kazandırır....
    Normal fiyat 510 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 510 TL (-0%)
  • AYÇİÇEK YAĞI — SUNFLOWER OIL Ayçiçek yağı, cilt ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bitkisel bir kozmetik hammaddedir. Cildin yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını desteklemek, saç bakım ürünlerine yumuşatıcı özellik kazandırmak amacıyla kullanılır. Krem, losyon, masaj yağı ve çeşitli kozmetik formüllerde tercih edilir. Temel...
    Normal fiyat 234 TL
    Normal fiyat İndirimli fiyat 234 TL (-0%)
  • 228 SODIUM DNA - PDRN — SODYUM DNA - PDRN Sodium DNA (PDRN), cilt bakım ürünlerinde kullanılan kozmetik bir hammaddedir. Cildin nemli, pürüzsüz ve daha canlı bir görünüm kazanmasını desteklemek amacıyla kullanılır. Serum, krem ve çeşitli cilt bakım formüllerinde tercih edilir. Temel işlevleri Cildin...
    Normal fiyat 749 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 749 TL'dan (-0%)
  • 229 N-ACETYL GLUCOSAMINE - N-ASETİL GLUKOZAMİN (NAG) N-Acetyl Glucosamine (NAG), cilt bakım ürünlerinde kullanılan kozmetik bir hammaddedir. Cildin nemli, pürüzsüz ve daha eşit tonlu bir görünüm kazanmasını desteklemek amacıyla kullanılır. Serum, krem, losyon ve çeşitli cilt bakım formüllerinde tercih edilir. Temel işlevleri Cildin nemli...
    Normal fiyat 292 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 292 TL'dan (-0%)
  • 230 SNAIL EXTRACT LIQ — Snail Secretion Filtrate Snail Secretion Filtrate, cilt bakım ürünlerinde kullanılan kozmetik bir hammaddedir. Cildin nemli, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını desteklemek amacıyla kullanılır. Serum, krem, losyon ve çeşitli cilt bakım formüllerinde tercih edilir. Temel işlevleri Cildin nemli kalmasına...
    Normal fiyat 487 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 487 TL'dan (-0%)
  • MANDELIC ACIDMandelic Acid, alfa hidroksi asit (AHA) grubunda yer alan bir kozmetik hammaddedir. Cilt bakım ürünlerinde cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını ve cildin daha pürüzsüz görünmesini desteklemek amacıyla kullanılır. Temel işlevleriCilt yüzeyinde biriken ölü hücrelerin uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Cildin daha pürüzsüz ve aydınlık görünmesini...
    Normal fiyat 485 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 485 TL'dan (-0%)
  • ARGIRELINE PEPTIDE (ACETYL HEXAPEPTIDE-8)Acetyl Hexapeptide-8, kozmetik ürünlerde kullanılan bir peptittir. Cilt bakım ürünlerinde cildin daha pürüzsüz görünmesini ve mimik çizgilerinin görünümünün yumuşamasını desteklemek amacıyla kullanılır. Kozmetik bileşen işlevleri arasında cilt kondisyonu ve nem tutma yer alır. Temel işlevleriCildin daha pürüzsüz ve bakımlı görünmesine yardımcı...
    Normal fiyat 350 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 350 TL'dan (-0%)
  • TETRASODIUM PYROPHOSPHATETetrasodium Pyrophosphate (TSPP), kozmetik ürünlerde metal iyonlarını bağlayan, pH’ı düzenleyen ve toz ürünlerde topaklanmayı önlemeye yardımcı olan bir bileşendir. Diş macunu ve ağız bakım ürünlerinde de kullanılabilir. Temel işlevleriKalsiyum ve magnezyum gibi metal iyonlarını bağlayarak formülün stabilitesini destekler.Metal iyonlarının ürün rengini veya görünümünü...
    Normal fiyat 295 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 295 TL'dan (-0%)
  • SODIUM PROPYL PARABENSodium Propylparaben, Propylparaben’in suda çözünebilen sodyum tuzudur. Kozmetik ürünlerde temel olarak koruyucu görevi görür ve ürünün mikroorganizmalar nedeniyle bozulmasını önlemeye yardımcı olur. Temel işlevleriÜrünü bakteri, maya ve küf kaynaklı bozulmaya karşı korumaya yardımcı olur.Ürünün kullanım süresince mikrobiyal kalitesinin korunmasına katkı sağlar.Kremler, losyonlar,...
    Normal fiyat 307 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 307 TL'dan (-0%)
  • SODIUM METABISULFITESodium Metabisulfite, beyaz kristal veya toz formda bulunan antioksidan, koruyucu ve indirgen bir hammaddedir. Kozmetik formüllerde özellikle oksijene duyarlı bileşenlerin ve ürün renginin korunmasına yardımcı olur. Temel işlevleriFormüldeki bileşenlerin oksidasyonunu yavaşlatmaya yardımcı olur. Yağların acılaşmasını, renk değişimini ve istenmeyen koku oluşumunu azaltır. Vitaminler,...
    Normal fiyat 310 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 310 TL'dan (-0%)
  • ZINC GLUCONATEZinc Gluconate, glukonik asidin çinko tuzu olan, genellikle beyaz ve suda çözünebilen bir toz hammaddedir. Kozmetik ürünlerde cilt bakımını desteklemek, yağlı görünümün kontrolüne yardımcı olmak ve deodorant ürünlerinde koku oluşumunu azaltmak amacıyla kullanılır. Temel işlevleriCildin daha dengeli ve bakımlı görünmesine yardımcı olur. Yağlı...
    Normal fiyat 315 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 315 TL'dan (-0%)
  • SODIUM LAUROYL SARCOSINATESodium Lauroyl Sarcosinate, amino asit türevi yapıya sahip anyonik ve köpük oluşturan bir yüzey aktif maddedir. Cilt ve saçtan yağ, kir ve ürün kalıntılarının uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Temel işlevleriCilt ve saçı temizlemeye yardımcı olur. Yağ ve kirin suyla birlikte uzaklaştırılmasını kolaylaştırır. Zengin,...
    Normal fiyat 450 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 450 TL'dan (-0%)
  • CALCIUM D-PANTOTHENATECalcium D-Pantothenate, B5 vitamininin kalsiyum tuzu olan, beyaz ve suda çözünebilen bir toz hammaddedir. Kozmetik ürünlerde özellikle saç bakımını ve saçın daha yumuşak hissedilmesini destekleyen bir bileşen olarak kullanılır.Temel işlevleriSaçın daha yumuşak ve kolay taranabilir olmasına yardımcı olur.Saçın daha parlak ve bakımlı görünmesini...
    Normal fiyat 340 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 340 TL'dan (-0%)
  • SODIUM ALGINATESodium Alginate, kahverengi deniz yosunlarından elde edilen suda çözünebilen doğal bir polisakkarittir. Kozmetik formüllerde özellikle kıvam artırıcı, jel oluşturucu ve stabilizatör olarak kullanılır.Temel işlevleriSu bazlı formüllerin kıvamını artırır.Jel oluşumuna yardımcı olur.Krem, jel ve maskelere daha yoğun ve homojen bir yapı kazandırır.Formüldeki bileşenlerin ayrışmasını...
    Normal fiyat 262 TL'dan
    Normal fiyat İndirimli fiyat 262 TL'dan (-0%)
Gösteriliyor 97 -120224 üründen